HEI!

It's Me
My Email Is
I Was Wondering

Digitalbyrå

Hva er et digitalbyrå?

Reklame-, pr-, og mediebransjen forandrer seg raskt. Pengene flytter seg fra tradisjonelle til digitale medier.

Grensene mellom medie-, reklame-, pr-, content- og spesialistbyråer begynner å forsvinne. Nå vil alle fortelle at de er digitale. MediaAgency er et digitalbyrå som jobber digitalt med design, innhold, utvikling og performance. For oss er det viktigste god design, riktig synlighet og få brukere til å bli kunder på digitale flater.

I dag er det essensielt at man holder seg oppdatert på digitale kanaler som for eksempel Google, Bing, Facebook, Youtube, Instagram, SnapChat og teknologier som programmatiske kjøp. Selv om dette er noen av de største for øyeblikket er det viktig at man alltid holder seg oppdatert.

Vi i MediaAgency har bred kompetanse innen digitale medier og hjelper merkevarer med å få optimal effekt.

Få hjelp med det du trenger:

  • MediaAgency for alt fra analyse, konsept, strategi til markedsføring
  • CreativeAgency med skreddersydd design og utvikling av nettsider, nettbutikker og applikasjoner
  • WebAgency for alle dine behov innen WordPress fra skreddersydde nettsider og utvidelser til drift, support og vedlikehold

Dynamisk og målbar
En digital verden er mer dynamisk og målbar enn tradisjonelle medier. Prosessene til digitalbyråer blir derfor forskjellige i forhold til pr-, medie-, og reklamebyråer.

I tradisjonelle byråer er ofte både reklame- og mediebyrå inne i bildet. Reklamebyrået kommer opp med en idé, konsept og lager materiell. Mens mediebyrået tar jobbet med å forhandle avtaler og finne målgruppe. I kampanjeperioden gjøres det få endringer, og analysen gjøres først etter at kampanjen er over.

Hele kundereisen
Et digitalbyrå jobber med hele kundereisen og forholder seg til målbare tall gjennom hele prosessen. For digitalbyrå trekker man frem forretningsmålene og hvilke digitale muligheter som skal velges.

Designere og utviklere jobber sammen for at kundens merkevare skal utnytte alle mulighetene som ligger i digitale medier. Et digitalbyrå jobber kontinuerlig med optimalisering i kampanjeperioden basert på statistikk og analyse.

MediaAgency er et digitalt byrå som har spesialisert seg på design av brukervennlige nettsteder, synlighet gjennom content marketing, søk og display-annonsering. Målet for alle kampanjer er at kunden gjør en konvertering.

Treffe riktig målgruppe
Vi er opptatt av at man treffer riktig bruker og at vedkommende gjør ønsket handling. Enten det er et kjøp på nettsted, i en fysisk butikk, påmelding av nyhetsbrev eller en telefonsamtale.

De ulike digitale mediene brukes på forskjellige måter. Google, Bing og Youtube er pull-medier brukes i stor grad for å finne mer informasjon om varer og tjenester man vurderer å kjøpe. Mens Facebook, Instagram, Pinterest er mer push-medier som brukes til å oppdage nye produkter og tjenester.

Få besøkende til å bli kunder
For MediaAgency handler det om lede potensielle kunder til våre kunders nettsted eller kampanjeside for å motivere besøke til å bli kunder.

Vi har alltid brukeren i fokus når vi utvikler nettsteder. Alle nettsteder trenger besøkende og vi kjøper akkurat de segmentene man ønsker å treffe. Ønsker man for eksempel og nå ut til menn i alderen 18-30 år som bor i Oslo og har handlet på nettet den siste tiden, målretter vi for å treffer akkurat disse mennene.

Mer for pengene
Vi mener at alle bedrifter bør bruke digitale medier aktivt. Annonsering bør treffe nøyaktig med budskap som resonnerer med riktig målgruppe. Nettstedet til bedriften bør få besøkende til å gjøre akkurat det man ønsker. Vi designer digitale annonser og innhold, treffer potensielle kunder med budskapet og utvikler optimaliserte nettsteder som er tilpasset alle enheter.

Best av alt er at man ikke lengre trenger store budsjetter for å få synlighet.

Vi hjelper både store og små bedrifter med hele den digitale prosessen. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe.

BOOK MØTE

SNAKKE MED OSS

Vi ønsker å vite mer om deg. Du har sett hva vi kan oppnå. La oss gjøre ditt neste prosjekt sammen.

OSLO

Schønings gate 14B
0362 Oslo

Veibeskrivelse